Godt nytt år!

Godt Nytt År! Snart..

 

Atm. så sitter jeg her å chiller med sjefen i huset a.k.a  katta. Ligger under dyna mi og sover. Redd for rakettene  I think. 
Nå er det noen få timer igjen til det smeller finfine raketter på den mørke himmelen og det nye året kommer! Skal selfølgelig ta bilder av dem. Blir litt artig å se om jeg får tatt bedre bilder i år enn i fjor. For i fjor hadde jeg ikke stativ til kameraet så det. 

Håper alle har en fin nyttårsaftenmed familien osv. Ha det koselig♥

magic owlJulen 2011321, 322, 323, 324, 325 & 326


GOD JUL


Den store pakka der er til meeg! Gleder meg til å pakke den opp ;)


317, 318, 319 & 320

Nå kan jula komme altså. Ribba står i ovnen, pakkene er under treet og julestemningen er nesten på topp. Håper dere får en strålende julekveld med masse god mat, hygge med familien og finfine pakker!♥

Snakkes senere i kveld!

Bloggen er 2 år

Okey, da var det litt blogg tid da. Bloggen er 2 år - ikke noe big deal da. Men litt stas å holdt på bloggen så lenge. Blogger sikkert mere i morgen om det, skal vise dere et bilde av den sykt store pakka jeg har fått i morgen også. 
Atm så sitter jeg og skyper med Selma og gamer på ds'en. Også fikk litt julestemning ved å høre på skirllex i stad. Latterlig, men true.

Håper alle har hatt en fin lille julaften.Blogges masse i morgeeen! :)

Ps: med morgen, mener jeg egt i dag.Tihi

OWL
313,314,315,316


oslo, tentamen og ugle

Heihe!

Har ikke blogga på et par dager, men det er fordi jeg har muntlig tentamen i morgen i Norsk. På lørdag var jeg forresten i Oslo. der så jeg Chris Medina inne på Oslo City.Ahh, oslo er en sykt koselig by å være i mens det er jul! 

Har forresten fåftt meg ei ugle. Sykt søt!
Nå skal jeg fortsette på muntligen, Snakkes :)

Jag saknar dig mindre och mindre

312

 

 

Red christmas curtain


311

Heei

Idag har vi hatt mattetentamen.. 4 ord; Gikk rett i dass.. Neidaa, gikk sånn passe bra. Sa til læreren at jeg tror jeg får middels(3-4) også så hu litt rart på meg, så jeg bare 5 da.Men jau jau. Julen er rett rundt hjørne, null julestemning pga av den stygge snøen som har kommi (som forresten har blitt til is..) Også har jeg ikke kjøpt noen gaver, travelt? JA..

Vi pratast♥

Cat

307, 308, 309 & 310

Heei!

Har savna bloggen.. Det har bare gått i ett i de to siste ukene osv. Det her er jo midt i tentamens uka for meg. Av en eller anne grunn så skal 8 trinn ha tentamen akuratt midt i jula liksom. Men nå er det bare matte og muntlig igjen!

Dropper foresten noen av bildene på 365!

Snakkes i kveld, I promise♥

1 desember

Heii! 

Idag er det første desember og null snø♥♥♥. Slenger med noen bilder fra sommeren fordi minnekortet mitt er litt fucka at the moment, så det så. Nå skal jeg skrive meg ei ønskeliste så jeg får noe jeg ønsker meg, vil jo ikke ha yatzi spill og ullsokker liksom. Ha en fiiin kveld!


296- 306

Uff, litt fæle bilder fra sommeren. Har som sagt ikke noe minnkort å stole på atm. Tok bilder istad men noen av de ble borte vekk. Jau jau.


Meny


Fotoutstyr
WeHeartIt

arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


3 6 5
Foto
foto utfordring
Hverdag
Innkjøp
inspirasjon
spørsmål
Syden
testinspektørene
Tips
utfordringer
Vanlig
Videoblogg

lenker


Caroline Maria
Isabella
Kristine
Phung Ly
Tuva
Yu Lin

design av:


idawisth.blogg.no
hits