LekserHallo!

Sa jeg skulle begynne å blogge igjen, men det ble visst ikke helt sånn. Jeg hadde utrolig mye lekser denne uka, så derfor fikk jeg ikke tid. Idag gjorde jeg alle leksene for neste uke, så da har jeg ikke så mye å gjøre. Da blir det bedre blogging til uka!

Ny sjanse

Har bestemt att jeg skal gi blogging en ny sjanse nå. Skolen har begynt og har kommi meg inn i rutiner osv. og har funnet ut att jeg har tid til det. Dessuten har jeg savnet å ta bilder og å vise de frem! :-)
Reiser

Hadeeet

husredd

God kveld/ natt!

Nå er jeg hjemme alene og det er jeg hele nattaen, og jeg hater å være alene! (er husredd...) Er alene i morgen også, så hvis noen av venna mine kanskje leser det her; hold meg med selskap :-) (alle er sikkert på ferie..) Men nå sitter jeg her og ser på South Park (wohoo) og spiser godterid osv. Og noen  av venna mine som vil Skype med meg? Jeg er så sykt loner att jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.


Webcam..

 

Musikk

Hei!

På tirsdag reiser jeg til Skiathos med fly, så da må jeg nesten ha litt musikk til flyturen!
Legg igjen Spotify listen(e) din eller noen andre sine som du liker, så skal jeg ta en titt på de!!Sommerplaner

Hei♥

Tenkte å dele mine planer om hva jeg skal i sommer. Igår var forresten i Sverige å innkjøp kommer kanskje idag, ellers så kommer det sammen med Oslo innkjøpet!

OSLO

Pleier å være ihvertfall en gang i Oslo hver sommer, så det var en selvfølge att jeg også skal dit i år.
Stikker til Oslo i morgen tidlig og kommer igjen seint på kvelden. Der skal jeg selvfølgelig shoppe og titte litt i butikker.


hah, samme bilde to ganger..

TRONDHEIM

På Onsdag drar jeg til Trondheim sammen med Ulrikke. Der skal vi bo i leiligheten dems og vi kommer hjem på torsdag.
Der blir det også en del shopping, så det blir koselig!


Fyy, så elendig kvalitet..! Jaja..

 

SKIATHOS 

På Tirsdag ( 17.Juli) stikker jeg til varmere størk. Rettere sagt Skiathos-en utrolig fin øy i Hellas. Strendene/vannet er utrolig fint der nede, så det blir deilig! Vi skal også til Skopelos å se på Kirka som er med i Mamma mia filmen. Visste dere egentlig att Mamma mia filmen er spilt inn på Skiathos og på Skopelos? Det er den nemlig, og selveste Amanda Seyfried har vært der liksom, hoho. 

Eneste minuset er att jeg kommer til å død når vi skal lande, fordi rullebanda er drit kort der nede. Kan vise en video senere, eller så kan dere søke på youtube; skiathos airport. Jeg fikk hjerte i halsen jeg...Hvor skal dere i sommer?

Rumble!

Heihei!

Nå sitter jeg å snakker med noen folk, og spiller Rumble! Så hvis det er noen som har rumble, så bare legg meg til: siljelovbak


Gammelt bilde.

Legg igjen din Rumble i kommentarfeltet eller legg meg til!

Idag

Heei!
Idag skal jeg til ulrikke. Har ikke sett hu på lenge. Etter det skal jeg ligge over til elisabeth -hu har jeg heller ikke sett på lenge. Så det blir en koselig dag, selv om været ikke er helt på topp. (Blogger forresten fra mobilen nå)

Snakkes!

I nuet

Nå sitter jeg ute i sola og kjeder meg. Er egt. litt kaldt syntes jeg siden det blåser litt, men det er bedre enn ingenting.

Hvis noen av venna mine vil finne på noe med meg så bare send en melding ellno :)

Fra nellyWops, den blå ble med 2 ganger..


Kommer til å klikke hjem noen av de her!  Alt fra Nelly.com

Noe du likte?

Jordbær dyppa i sjokolade og muntlig

Hei hei!

Sitter og hører på ♥musikk♥,  ♥spiser jordbær dyppa i sjokolade♥ og gjør ferdig muntlig. Kom opp i samfunnsfag og jeg er utrolig dårlig til det. Spessielt til å huske årstall og hendelser som har skjedd, i tilleg til det fikk jeg om Demokrati som styreform og kommuner og fylkesvalg. Senere i dag skal jeg til tannlegen ooog kanskje ta av reggisen.

Så da snakkes vi senere!

Lillehammer

Halla!
sitter på bussen tilbake til skolen nå. Vi har vært på maihaugen og sett på ting der. Var utrolig kjedelig, men dagen ble bra. Koste meg i finværet med ulrikke og selma, ooog is!

Søteste geitene!!

Den siste uka


Her er det noen bilder fra mobilen som jeg har tatt de siste 2-3 ukene. Ikke så veldig spennende! Straks er det frustrerte fruer -siste episode...
Vi snakkes kanskje i morgen! NYT VÆRET!!!!
Min 17. mai
Hei dere!♥♥♥ (sorry for null blogging, hatt framlegg, innleveringer osv. på skolen. Er litt roligere nå.)

Håper dere har hatt en fin dag, selvom været ikke var på sitt beste. Har kost meg hjemme med god mat og familien idag.
Har ikke sett på noen av togene, men har ihvertfall spist softis og kosa meg hjemme.

Hvordan var din 17. mai?

Endra deignet

Uff, jeg klarte ikke å ikke ha en sidebar  og følte alt ble tull med det nye designet, så jeg bytta tilbake. Så nå skal jeg endre litt på det i stedet. 

Snakkes!

Nytt design

Nå i det siste har jeg blogga sykt dårlig, men jeg har blitt sjuk, så da orker jeg ikke å blogge. Nå har jeg ihverfall fått nytt design. Det er ikke helt ferdig enda og det mangler litt detaljer osv. Har lenge vært på utkikk etter et design på 800px som var greit, og da ble det det her. Hva syntes du?

Big Bang

Halla!

Sitter med ei Big Bang oppgave som vi egt skulle gjøre i går, men hadde serr helt skrivesperre da. Gjorde det heller i dag, hihi.

Hva driver du med?

 
Instagram

Halla!

Nå kan du følge meg på Instagram hvis du vil. Der legger jeg ut bilder- mest  fra hverdagen osv. Heter i hvertfall Siljelovbak der!
Hva heter du på Instagram? kanskje kan jeg følge deg.. ;)

 

God påske!

Hei!

Tenkte jeg skulle si ifra at jeg drar på hytta med Elisabeth (elsbildeogvideo.blogg.no) nå snart, så det er derfor det ikke blir noe blogging. Skal være der til lørdag.

GOD PÅSKE! Kos dere hvor enn dere er :)

- gamle bilder

God morgen!

God morgen!

Idag skal jeg på hytta med Elisabeth (elsbildeogvideo). Skal være der til onsdag, så det blir ikke noe blogging mens jeg er der. Jeg har i hvertfall med kameraet.

I skrivende stund blogger jeg fra mobilen, så unnskyld for skrivefeil.

vinterferiee!

Hei, og god fastelaven!

Har ikke orka å blogge i det siste fordi jeg har hatt veldig mye å gjøre den uka her. Matte proskjekt innlevering, norsk innlevering og naturfag innlevering + matteprøve. Men nå er det vinterferie(♥ ♥ ♥) så da blir det litt roligere dager med tid til blogging! 

Planer for vinterferien?
Hva syntes du om bilde? 

Gamer

Hei

Er hos selma nå. Vi driver å gamer cod atm. Vet ikke helt når jeg skal hjem, men blir ordentlig blogging senere.

Hva driver du med?

Tilbake

Oi.. har ikke blogga på lenge nå! Det er vel mest min skyld, men jeg har ikke hatt så veldig mye tid og lite blogglyst. But i'm back! ;)

Stygt bilde BTW...

2011 #1

Januar 2011:Februar 2011:

 

Mars 2011:

 

Aprlil 2011:

Mai 2011:

Juni 2011:

Sånn, da har jeg laget første delen av "året i bilder" . Ser at jeg har forandra redigeringsmåten og kamerainnstillingene dette året. Rett og slett blitt bedre til å ta bilder!

 

Godt nytt år!

Godt Nytt År! Snart..

 

Atm. så sitter jeg her å chiller med sjefen i huset a.k.a  katta. Ligger under dyna mi og sover. Redd for rakettene  I think. 
Nå er det noen få timer igjen til det smeller finfine raketter på den mørke himmelen og det nye året kommer! Skal selfølgelig ta bilder av dem. Blir litt artig å se om jeg får tatt bedre bilder i år enn i fjor. For i fjor hadde jeg ikke stativ til kameraet så det. 

Håper alle har en fin nyttårsaftenmed familien osv. Ha det koselig♥

oslo, tentamen og ugle

Heihe!

Har ikke blogga på et par dager, men det er fordi jeg har muntlig tentamen i morgen i Norsk. På lørdag var jeg forresten i Oslo. der så jeg Chris Medina inne på Oslo City.Ahh, oslo er en sykt koselig by å være i mens det er jul! 

Har forresten fåftt meg ei ugle. Sykt søt!
Nå skal jeg fortsette på muntligen, Snakkes :)

freia sjokolade egg.

 

Haha, sykt rart og kult på samme tid. På pakka er det kyllinger med skjegg og lue. Ikke suuuper gode, men. Jeg syntes påske egga er myyye bedre.
Sett eller smakt de? 

null blogging!

hei hei. 

 

Har ingen bilder å vise dere som er redigert, så derfor ble det null blogging idag. Også er jeg dødssliten etter hardgymmen idag! Men vi snakkes i morgenheks VS katt

VS

 

 

Vet ikke hva jeg skal velge, men kanskje jeg tar katt. Fordi den parykken klør som ei loppeseng + hatten kommer til å blåse bort. Så enklest med å tegne på noen svarte streker. Ogsåååå skal dere få se den nye jakka fra nelly litt senere/ i morgen.

 

Hvilken farge?

Alle fire jakkene er helt like bortsett fra fargen. Skal ha en av de og jeg tror jeg går for nummer 3! 
Hvilken farge syntes du var finest? 

epic sax guy

 

Hahah, genialt!

 

sorryyyyyyy

Hei

 

Har ikke blogga på noen dager nå fordi vi har så mye lekser/ prøver og slikt denni uka. I samfunnsfagen må vi lese 50 sider i leseboka, 4 stappfulle sammendrag og valgavis.


lol stygt... +++++++++ 50 sider

Også naturfag og matte. Mamma er på mattekurs i klassa og har med bøkene mine så jeg får ikke gjort matten. Skjønte ikke noen oppgaver skjønner du, så må nesten ta en liten sniktitt i fasiten ;))))

Hellooo

Sitter å venter på at pizzaen skal bli ferdig, sikkert ferdig straks (ble ferdig nå). Glemte å poste det bilde igår, det gjør jeg senere :)

 

Fordi et innlegg er kjedelig å lese uten bilder duger webcam bilder liksom!

er ikke igjen noen gode.... :(

 

Elsker smileyface :))) 

She's back liksom

Hallo, dagens andre innlegg gitt. Sikkert et ganske kjedelig innlegg. Men gjett hva jeg fant ut i stad, sikkert mange som har sett det fra før av, men. ANNAIS er tilbake!!! Å herregud, finallyyyy. Hun var virkelig noe for seg slev.

 

//bilde fra bloggen

 

 

skole, lekser og ny linse

Hallo hallo

 

Lekser og skole tar over verden min nå. Og det er ikke gøy. Har lyst til å gjøre så  mye annet nå enn å sitte å gjøre lekser hverdag. Det var min unskylding.

 


arkiv

Så til en annen sak. Fått meg ny linse, så nå skal jeg ut å ta 20 bilder fordi det mangler så mange bilder på  den 365 tingen. Snakkes senere :)

School & books
Hei!

 

Lenge siden nå syntes jeg. Skolen har begynt og det er super kjedelig. Fått masse bøker og er ganske sikker på at sekken min veier 8 kg. med bøkene i. Digg. Gleder meg allerede til sommerferien!

 

Ha en fin dag :)

 

Header

Hei

 

Har ikke lagt ut bilder på noen dager nå fordi det regner heletiden. Er ikke veldig mye ting å ta bilder av i inne. Men igår  så lagde jeg en header til Elisabeth fordi jeg kjeda meg litt

 

 

Bye bye

Vel hjemme

Hei hei

 

Hjemme igjen etter en herlig og solfylt uke på kos. Det har hvert utrolig gøy, varmt og digg på kos, og nå er jeg hjemme i "Kalde" norge. Kjennes ut som om det er utrolig kaldt når man har vært i syden i 37 grader i skyggen og kommer hjem til 24 grader.. om dere skjønner. Viser bilder litt senere, kanskje i morgen.

 


Tar med et bilde av båten vi kanskje skulle ta, men som vi ikke gjorde. Gikk til en vulkan øy med navn Nisyros.


Sees om en uke

Hei

Sykt det som har skjedd i Oslo idag, skulle bare sjekke vg (tidligere idag og det var rett etter det hadde skjedd.) om det hadde vært noen melding eller noe om gardermoen er stengt fordi det har vært såpass dårlig vær. Og det jeg ser er at det har gått av en bombe i Oslo.... Sykt..

 

 


fra arkivet


 

Tror det er utrolig strenge regler og streng sikkerhet på gardermoen nå. Hørte at det var politi på gardermoen, mer vet jeg ikke. Gleder meg til å kjøre fly i morgen... Men jeg orker ikke å blogge mer nå, lar 365 proskjekte ligge på hylla og slikt når jeg er i syden. Så snakkes

One of my favourite nailpolishes
Meny


Fotoutstyr
WeHeartIt

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011

kategorier


3 6 5
Foto
foto utfordring
Hverdag
Innkjøp
inspirasjon
spørsmål
Sunday Challenge
Syden
testinspektørene
Tips
utfordringer
Vanlig
Videoblogg

lenker


Caroline Maria
Isabella
Kristine
Phung Ly
Tuva
Yu Lin

design av:


idawisth.blogg.no
hits